Skigebied Flachau - Salzburger Land

Skigebied Flachau
Skigebied Flachau

Plezier op de berg met ski & board garandeert de Salzburger Sportwelt in het hart van de Ski Amadé.

 

De bergbanen van snow space Flachau staan voor kwaliteit en service. Het wordt beschouwd als de innovatiefste in het gehele skigebied binnen het Ski Amadé netwerk. Het is de grootste zorg van Flachauer bergbahnen zijn ski gasten zo snel mogelijk naar boven, op de bergen te "Beamen", waarbij nogal "futuristische technologie" in het spel is.

 

Maar natuurlijk, komt u bij ons ook zo comfortabel weer naar beneden. Een vreugdevolle afdaling garanderen op de strak verzorgde wijze waarop pisteonderhoud en besneeuwing met technieken uit de toekomst lijken te komen.

Skiën in Snow Space
Skiën in Snow Space

Een breed scala aan afwisselende pistes voor elk niveau biedt voor een ieder precies het goede. Van de Hermann-Maier-World-Cup piste, de tijd meetsectie, de verlichte skipiste op de familie afdaling tot aan de oefenweide, alles wordt hier aangeboden. 3 Dal afdalingen zorgen voor individuele opstap mogelijkheden en ski plezier en skiën tot in het dorp, en daarmee direct tot aan de voordeur van het vakantiehuis Mühllehen. 24 skihutten, bergrestaurants en terrassen maken de ski dag naar persoonlijke wens van gezellige, rustieke sfeer van het goede leven tot aan de Après-ski koorts.

 

Flachau is gelegen in het hart van de Ski Amadé en is uw Toegang tot 270 van de meest moderne liftinstallaties van het land en meer dan 860 perfect geprepareerde pistes - en allemaal met één skipas. Hier wacht sneeuwzekere hoogtes en bijna 100% sneeuwkanonnen op de hellingen, evenals een volledig programma in de skihutten met après-ski en uitgaan op je.

 

Het vakantiehuis Mühllehen is de ideale accommodatie voor uw skivakantie in Flachau. Vraag nu informatie aan.

Een paar foto's van het skigebied Snowspace Flachau: