Zomervakantie Flachau - Salzburgerland

Zomervakantie in Flachau
Zomervakantie in Flachau

Een uitgebreid netwerk van wandelen fietspaden, zelfs een fiets parcours vlak naast de deur, charmante hutten en diverse recreatieve voorzieningen zorgen voor een afwisselende zomervakantie in Flachau.

 

Bergen, natuur, plezier, avontuur en een breed sport- en recreatieprogramma: dit zijn de ingrediënten voor uw perfecte zomervakantie in Flachau. In de zomer komen wandelaars, fietsers, klimmers en allen, die sport en recreatie in de frisse berglucht zoeken, vol aan hun trekken.

 

Het imposante berglandschap, het brede netwerk van wandel-en fietspaden en de vele schatten van de regio garanderen plezier en entertainment voor het hele gezin. In de charmante berghutten en de uitstekende restaurants in het dorp komen culinaire hoogstandjes en muziek en entertainment samen niet te kort.

Wandelvakantie in Flachau
Wandelvakantie in Flachau

Ongerepte natuur en de unieke berglandschappen van de Salzburger Alpen rond Flachau bieden een boeiende omgeving voor de mooiste dagen van het jaar. Wandelpaden van alle moeilijkheidsgraden garanderen wandelplezier voor het hele gezin. De sportwereld-bus staat als wandel-bus beschikbaar en de gondels van de bergbahnen maken de weg naar grote hoogten gemakkelijk.

 

Bij onze veelzijdige aanbiedingen aan recreatieve activiteiten en bestemmingen komt een ieder aan zijn trekken. Bij Rafting, Canyoning, skaten of Nordic Walking kan men sportief de prachtige omgeving ontdekken. Bij de klimroutes en in het touwbrugparcours gaat het omhoog.

 

Méér dan 44 fietsroutes voor alle niveaus laten de harten van alle fiets- en mountainbike-fans sneller kloppen. Met de E-bike verhuur kan ook de minder geoefende fietser heel ver omhoog, of voor hen die er wat moeite mee hebben. Naar de zomerrodelbaan gaat het snel bergafwaarts - plezier voor het hele gezin!

 

U ziet bij ons in Flachau zult u zich niet snel vervelen. Het vakantiehuis Mühllehen is centraal gelegen en het ideale startpunt voor het verkennen van de schatten van de regio. Vraag nu vrijblijvend informatie aan.

Een paar foto’s voor uw zomervakantie in Flachau: