Hartelijk welkom in vakantiehuis Mühllehen voor skiërs, borders, wandelaars en fietsers

Hier gaat het naar onze Last-Minute aanbiedingen

Huis Mühlehen Flachau
Huis Mühlehen Flachau

Het vakantiehuis Mühllehen onderscheidt zich door zijn perfecte ligging in het hart van Flachau en zijn warme ambiance met een uitstekende prijs-prestatie verhouding.

 

Het vakantiehuis is zeer goed ingericht en van alle gemakken voorzien en biedt plaats aan maximaal 22 personen. Negen kamers van verschillende grootte, een volledig ingerichte keuken, woonkamer met tv en sauna hebben we de ideale basis gecreëerd voor een perfecte winter- of zomervakantie in Flachau.

 

Direct van de skipiste zo het huis in! Voor ons is dit geen probleem: door de centrale maar rustige ligging, direct aan de piste van het Skigebied Flachau kunt u met ski’s nog onder, tot aan de deur skiën.

Kamer vakantiewoning Mühllehen
Kamer vakantiewoning Mühllehen

Nadat u een paar uur uitgerust heeft in de woonkamerof in de sauna, nodigt de gezellige keuken u uit om samen te koken. Als u liever voor u koken laat, vindt u in de directe omgeving een hele reeks verschillinde restaurants. Het onvergelijkbare nachtleven van Flachau vol met bars, cafés en discotheken begint direct voor de deur en zet de toon voor gezellige samenzijn of wilde aprés-ski.

 

U ziet, ons huis Mühllehen is ideaal voor uw winter- of zomervakantie in Flachau. Vraag nu vrijblijvend informatie aan!