Flachau - Salzburger Land

Flachau in de winter
Flachau in de winter

Flachau staat in de winter en in de zomer voor een perfecte Vakantie in de frisse berglucht.

 

Flachau bevindt zich in het Salzburgerland in de gemeente St. Johann im Pongau. Vanaf de 19e eeuw was Flachau het centrum van de ertsen winning en bewerking middels chemie, tegenwoordig zijn er nog plaats en huisnamen die daar aan herinneren.

 

De gemeente met zijn 2675 inwoners heeft zich totaal op het bergtoerisme gericht. Het bonte scala aan vrijetijdsmogelijkheden, de gezelligheid van het dorp en de hartelijkheid van de bewoners garanderen een geslaagde zomer- of wintervakantie.

 

In de winter heeft Flachau zich helemaal op het alpine skiën gericht. Skiën en snowboarden in Flachau garanderen de hele familie perfecte vakantiedagen in de sneeuw. Flachau bevindt zich in het hart van de Skiwelt Amadé en er wachten daar 270 liften en meer dan 860 kilometer pistes in Oostenrijks grootste skigebied op u - en dat alles met één skipas.

 

Ook buiten de pistes om valt er veel te beleven bij ons, want alles wat de winter, de sneeuw en de bergen zo bijzonder maakt, is in Flachau in meerdere vormen beschikbaar. Een ander hoogtepunt is het nachtleven: Vanaf de rustieke hutten tot aan de met energie-geladen disco, van een verzorgde bar tot een restaurant met Salzburger keuken en internationale specialiteiten - er is voor elke gast iets bij.

Flachau in de zomer
Flachau in de zomer

Bergen, natuur, genieten, avontuur en een breed sport en vrijetijdsprogramma: dat zijn de ingrediënten voor uw perfecte zomervakantie in Flachau. In de zomer komen wandelaars, fietsers, bergbeklimmers en alle anderen die sport en recreatie in de frisse berglucht zoeken, krijgen waar voor hun geld. Het imposante berglandschap, het brede netwerk van wandel en fietspaden en de vele schatten van de regio garanderen plezier en vermaak voor het hele gezin. In de charmante hutten en de uitstekende restaurants in het dorp komt u aan culinaire hoogstandjes muziek en entertainment niet te kort.

 

In het vakantiehuis Mühllehen vindt u een. Ideaal gelegen en betaalbare accommodatie in het hart van Flachau. Vraag nu vrijblijvende informatie aan!