Wintervakantie Flachau - Salzburgerland

Wintervakantie in Flachau
Wintervakantie in Flachau

Een wintervakantie in Flachau lonkt met brede pistes, moderne Liften, gezellige aprés-ski en een afwisselend programma aan verschillende winteractiviteiten.

 

In de Winter heeft Flachau zich helemaal gericht op de Alpine sporten. Skiën en snowboarden in Flachau garanderen een perfect vakantieverblijf in de sneeuw. De Bergbahnen van de snow space Flachau hebben ingezet op hoge kwaliteit en dienstverlening. Een gevarieerd aanbod aan pistes bied voor alle niveaus precies het goede. Van de Hermann-Maier-wereldcup piste, het tijdmeet-traject, de verlichte skipiste over de familie afdaling tot aan de oefenweide alles word hier aangeboden.

Flachau – winter in de sneeuw
Flachau – winter in de sneeuw

In Flachau bevinden zich en wachten u 270 liften en meer dan 860 kilometer pistes in Oostenrijks grootste ski-samenwerkingsverband - en alles met één skipas.

 

Maar ook buiten de piste kan men bij ons veel beleven, want alles wat de winter, de sneeuw en de bergen zo bijzonder maakt, is in Flachau in meerdere vormen beschikbaar. Ontdek rodelen, winterwandelen, ski-touren maken, Curling of sneeuwschoenwandelen komt een ieder aan zijn trekken. Een ander hoogtepunt is het nachtleven: Vanaf de rustieke hutten tot aan de energie-geladen disco, van een verzorgde bar tot aan een restaurant met de Salzburger keuken en internationale specialiteiten – voor elke gast is er in Flachau iets bij.

 

Bij het vakantiehuis Mühllehen vind u gegarandeerd het ideale onderkomen voor uw wintervakantie in Flachau. Informeer nu!

Uw wintervakantie in beeld: