Ski Amadé Salzburger Land

Skiën in Ski Amadé
Skiën in Ski Amadé

In Oostenrijks grootste en modernste skigebied vindt gegarandeerd iedere skiër en snowboarder de juiste piste.

 

Flachau is gelegen in het hart van de Skiwelt Amadé en is uw toegang tot het grootste skigebied van Oostenrijk. Meer dan 860 goed geprepareerde pistes voor alle niveaus komen gegarandeerd aan hun trekken. Meer dan 270 van de meest moderne liften van het land, een hoge sneeuw zekerheid en bijna 100% sneeuwkanonnen maken uw skivakantie tot een stressvrije belevenis. En dit alles met slechts één skipas!

 

In de Skiwereld Amadé heb je de beschikking over 5 top-skigebieden. Het spectrum van de afzonderlijke skigebieden, variërend van grote hoogte en steile hellingen tot goed beschutte, gezinsvriendelijke skipistes onder de boomgrens. Hier vindt een ieder gegarandeerd het juiste terrein om hun skivaardigheden te oefenen.

Verlichte skipiste
Verlichte skipiste

De ski regio’s van de Skiwelt Amadé:

 

Zachte rustig hellingen voor beginners en families, steile FIS-hellingen voor geraffineerde en natuurlijke diepe sneeuwhellingen en tour-routes voor avonturiers. Gevarieerd funparken prachtige halfpipes, snowparks om trucs te leren, altijd goed verlichte dal afdalingen en een bont programma aan wedstrijden laten de harten van alle snowboard en ski kunstenaars trucen hart sneller slaan.

 

Met onze enorme keuze uit uitstekende skihutten, weilanden en restaurants is zeker dat het Culinaire in de Ski Amadé niet te kort schiet. Bars, pubs, concerten en discotheken bieden stemming en maken de wereldberoemde Aprés ski tot een onvergetelijke gebeurtenis.

 

U ziet, de Ski Welt Amadé heeft veel te bieden! Wij hebben de geschikte accommodatie op de ideale locatie voor u. Laat u nu informeren!