Skigebied Flachau – Salzburgerland

Skiën in Flachau
Skiën in Flachau

Plezier op de berg op ski's en snowboard garandeert de Salzburger sportwereld in het hart van de skigebied Amadé.

 

De bergbahnen van de snow space Flachau hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Het is niet voor niets het innovatiefste skigebied in het gezamenlijke ski-samenwerkingsverband ski Amadé. Het is de grootste zorg van Flachau Bergbahnen zijn ski gasten zo snel mogelijk naar boven op de bergen te stralen, waarbij nogal "futuristische technologie" in het spel komt. Echter natuurlijk kom je bij ons net zo comfortabel weer naar beneden. Een plezierige afdaling garanderen de op maat gesneden piste verzorging en sneeuwkanonnen met technieken uit de toekomst lijken te komen.

Snowspace Flachau
Snowspace Flachau

De gevarieerde pistes bieden voor elk niveau en precies het goede. Van de Hermann Maier World Cup afdaling, de tijd meetsectie, de verlichte skipiste over de familie dal afdaling tot aan de oefenweide wordt hier aangeboden. 3 dal afdalingen zorgen voor elk individuele mogelijkheid te starten en ski plezier tot direct in het dorp en daarmee direct tot aan de huisdeur van het vakantiehuis Mühllehen. 24 hutten, bergrestaurants met zonneterrassen bezorgen de skidag na persoonlijke wens van de gezellige, rustieke sfeer tot aan highlife après-ski koorts.

 

Flachau is gelegen in het hart van de Ski Amadé en is uw Toegang tot 270 van de meest moderne liftinstallaties in het land en meer dan 860 perfect geprepareerde pistes - allemaal met één skipas. Hier wacht sneeuwzekere hoogte en bijna 100% sneeuwkanonnen op de hellingen, evenals een volledig programma op de skihutten met après-ski en uitgaan op u.

 

De vakantiewoning Mühllehen is de ideale accommodatie voor uw skivakantie in Flachau. Informeer Nu!

Flachau 2004 Imagefilm snow space