Langlaufen in Flachau

Langlaufen in Flachau
Langlaufen in Flachau

Met meer dan 220 kilometer perfect geprepareerde loipes is Flachau een waar paradijs voor langlaufers.

In Flachau en omgeving zijn er meer dan 220 kilometer aan goed geprepareerde loipen voor skating en klassieke stijlen beschikbaar. Op de plateau’s in het hart van de Salzburger Sportwelt heeft iedereen, van beginners tot de meer ervaren langlaufers komen volledig aan hun trekken.

 

Aangezien de loipen in Flachau aangesloten zijn op de Tauernloipe, Is dit de toegang tot een van de langste ononderbroken routes in het land. De 50 km lange Tauernloipe verbindt de acht skidorpen in de Salzburger Sportwelt - St. Johann-Alpendorf, Flachau, Wagrain, Radstadt, Altenmarkt-Zauchensee, Kleinarl, Eben, Filzmoos en Untertauern - en belooft een afwisselende tocht op de smalle latten door alpine winterlandschappen en traditionele berg gemeenten.

 

Als u niet beschikt over langlauf-ervaring, kunt u in het dorp bij zeven professionele langlauf scholen terecht. Na een proefles of meerdaagse cursus, kunt u de wijde wereld van de loipen gebruiken om meer ervaring op te doen en uw stijl verbeteren.

 

Het vakantiehuis Mühllehen ligt direct aan de loipen en zo kunt u met de latten aan de voeten voor de huisdeur starten in het Flachauer langlaufplezier. Doe een vrijblijvende aanvraag voor meer informatie.

Afbeeldingen voor uw langlauf vakantie in Flachau: