Thermen Amade Altenmarkt

Thermen Amade Altenmarkt
Thermen Amade Altenmarkt

Het familievriendelijke belevenis zwembad met uitgebreid Saunalandschap belooft een ontspannen dagje uit.

De Thermen Altenmarkt werd in 2010 geopend en is een geweldige bestemming, als het weer wat minder is. We hebben de Thermen bezocht en mogen u graag onze indrukken en belevenissen van deze leuke dag delen met u.

 

De Thermen beslaat meer dan 30.000 vierkante meter baden en Saunalandschappen. Het zwembad bestaat uit binnen-en buitenzwembaden, waarbij een aantal zwembaden verrijkt zijn met zout uit Bad Ischl. De royale saunalandschap bestaat uit 6 verschillende sauna's, zoals grenen sauna, zout sauna of het stoombad en een ontspannende zout-rustruimte.

 

Absolute hoogtepunten zijn zeker de looping glijbaan en het Golfslagbad. De looping glijbaan belooft een unieke glijervaring: je staat in een ruimte en plotseling opent de vloer onder je voeten zich en je glijden of beter je valt meer in de leegte. Men kan dit gevoel niet beschrijven, je moet het beleven!

 

Natuurlijk bieden de Thermen ook veel plezier voor uw kleintjes. Er is een leuk kinderbad met een kleine slang glijbaan en veel speelgoed. In het weekend en tijdens de vakantietijd is er ook nog een animatiesprogramma.

 

De Therme Amade in Altenmarkt is met de Auto ca. 7-10 Minuten van vakantiehuis Mühllehen vandaan. U ziet: Bij ons vindt u een super vakantiehuis op de beste plek. Vraag nu vrijblijvend informatie aan. 

Amateur-Video de Thermen Amade Altenmarkt