Wandelen in Flachau - SalzburgerLand

Wandelvakantie in Flachau
Wandelvakantie in Flachau

Een waar eldorado voor wandelfans is de wonderschone natuur van de Salzburger Alpen rond Flachau.

 

Het imposante berglandschap en de ongerepte natuur van de Salzburger Alpen wekken het verlangen om te gaan wandelen. De schone berglucht, de betoverende alpine flora en fauna en de geur vers gemaaide bergweiden maken uw wandeltocht tot een feest voor alle zintuigen.

 

Goed verzorgde wandelpaden voor alle wandelniveaus garanderen wandelplezier puur voor het hele gezin. Van ontspannen rondweg tot aan het hoge alpine klimmen er is echt voor iedereen iets bij. De Sportwelt-bus staat als wandelbus tot uw beschikking en de bergbanen effenen de weg gemakkelijk naar grote hoogten.

 

Twee themapaden maken de wandeltocht tot een bijzonder avontuur: aan de weg van de “guten Wunche” en aan het themapad “wasser bewegt” wordt u als het ware uit de sleur van alledag ontvoerd en kunt u de schoonheid van de natuur ongehinderd bewonderen.

 

Bij de afwisselende en charmante weidenhutten komt u zeker de Culinaire hoogstandjes en muziek en entertainment niet te kort. Regionale specialiteiten en de meest adembenemende uitzichten nodigen u uit om te ontspannen en om krachten weer op te laden.

Uw wandelvakantie in Flachau: